Voorbeeld Menu's

In plaats van de uitgewerkte menu's met vaste prijzen, geven we eerst een aantal menu-suggesties. Aan de hand daarvan kunnen we verder praten en de prijs bepalen

Voorbeeld menu 1:

Groene salade met gegrilde seizoensgroenten en blauwkaasdressing
Maisbolletjes en volkorenbrood met gezouten boter en olijfolie

Gerookte zalm met wakame chuka
Ribstuk van scharrelvarken met honing- en mosterdkorst
Gegrilde Beefburgers met salsa en guacemole
Gepofte oeraardappels met creme fraiche

Gegrild Zomerfruit met slagroom en ijs

Voorbeeldmenu 2:

Fruit de mer met grote garnalen, mosselen en kokkels.
Salade met gegrilde groene asperges, gepofte tomaatjes en rode ui.

Rustiek brood met boerenboter en olijfolie

Zeebaars in zoutkorst met venkel en wilde citroen
Cote de Boeuf van Maas-Rijn-IJssel rund met chimichurri
Secreto van Iberico varken met knoflook en tijm

Geroosterde rode aardappels met zeezout, rozemarijn en knoflook

Crumble van appel en rood fruit met vanillesaus

Voorwaarden en het aanvragen van offertes.

Elk menu wordt op maat gemaakt en in een offerte uitgeschreven. U kunt een aanvraag doen via email.

Standaardkosten en ingrediënten worden los van elkaar voor u berekend.

We komen bij u op locatie met 4 of 5 Big Green Eggs.

We zetten dan een tent of meerdere tenten op om zelf onder te werken.
We gebruiken minimaal 4x4 m en we willen graag beschikking over warm water en electra.
Gelijkvloerse toegang is ook belangrijk.

De kosten voor de ingrediënten voor een volwaardige maaltijd varieren met de keuze, maar ook met het aantal gasten.

Kleine kinderen eten normaliter voor € 7,50.

De prijzen voor een workshop staan vast. U vindt deze op de pagina met de agenda en beschrijving van de workshops.

Ingrediënten

Zoals eerder vermeld, werken we uitsluitend met de beste landbouw-producten.

Bij varkensvlees kiezen we bij voorkeur voor locale scharreldieren.
Voorbeelden zijn het Livar, Baambrugs Big en Duke of Berkshire.
We vinden het vlees van Hongaarse Mangalica en Iberico varkens natuurlijk ook erg smakelijk, maar dat is afhankelijk van uw beurs.

Bij rundvlees werken we graag met Shannon Iers Rund, Ocean Beef, Simmenthaler of gerijpte MRIJ (Maas-Rijn-IJssel runderen).

Gevogelte komt meestal uit Frankrijk en heeft het Label Rouge of we kiezen voor Polderhoen en Kemper Hoenderen.

Bij vis en schaaldieren laten we ons leiden door de viswijzer van Vis en Seizoen. Als het niet kan, dan doen we het ook niet.

Groenten, fruit en aardappels zijn bij voorkeur biologisch, maar als dat niet mogelijk is, dan zoeken we het beste alternatief binnen het seizoen.

Bij brood werken we bijna uitsluitend met biologisch zuurdesembrood.